BURGER KING ZUIDPLEIN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Zuidplein Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 19:28 Eten koud , Whopper zonder ui besteld , helaas zat er veel ui in !!!! Bezorger netjes op de afgesproken tijd , vriendelijk!
18 jan 2023 om 21:04 Had de bestelling geplaatst voor 1900. (Bestelling geplaatst om 17.45) en kreeg het pas om 20.00. Dit was niet de schuld van de bezorger, mijn bestelling werd pas om 19.20 gestart bij burgerking
16 jan 2023 om 19:21 Mijn bestelling waren niet compleet. Ik heb 2jrmeal besteld ik krijg alleen 2 cheeseburger los dus geen drankjes geen friet
15 jan 2023 om 17:38 Bezorging duurde erg lang. Saus vergeten mee te geven en verkeerde drank gegeven.
13 jan 2023 om 20:06 Bestelling was niet correct miste een double whopper telefoon wordt niet opgenomen of je word weg gedrukt.. thuis bezorgt een melding gemaakt 2 uur later nig steeds niets van hun gehoord al met al kut service van zowel burger king als thuis bezorgt
13 jan 2023 om 10:52 Het duurde bijna 3 uur voor de bestelling was bezorgd en er ontbreekte de chicken nuggets die ik had besteld. Slechtste ervaring met hun ooit.
11 jan 2023 om 21:43 Helaas een drankje vergeten en eten was wat koud. Maar alle veggie burgers blijven fantastisch lekker!
11 jan 2023 om 20:04 Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Het eten was voortreffelijk, lekker warm en de patat was lekker knappend. Ja het was prima eten dit doen we de volgende keer weer.
9 jan 2023 om 20:17 Het duurde lang en het eten was niet compleet en ik wilde geen saus op de burger, maar kreegt met saus. En ik had 20 veggie nuggets die kreeg ik niet
9 jan 2023 om 14:34 Een hele harde kern van de ijsbergsla in m’n broodje gwn zo erin gezet…. Heel raar en laat zien dat eten niet zorgvuldig wordt bereid. Verder ook nog eens verkeerd drankje.
8 jan 2023 om 10:42 Eten was lekker maar had iets warmer kunnen zijn. Bezorging 1 uur maar ik woon binnen 10 minuten fietsen Ik denk dat ze wat aan hun timemanagement moeten doen mbt tot bereiden, inpakken en bezorgen.
7 jan 2023 om 18:08 Jammer genoeg bestelling niet compleet. En thuisbezorgd heeft na 1 uur ook nog niet gereageerd