BURGER KING® ZUIDPLEIN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1035 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Zuidplein Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 17:34 Verkeerde drankje. Patat was koud en oud.
10 jun 2024 om 20:24 Eten was koud en ook oncompleet
8 jun 2024 om 23:00 Vroeg 1 Whopper zonder uien nou kreeg ze alle 3 zonder uien andere waren niet blij kaasballen 20 stuks waren er 16 tellen kunnen ze ook niet en patat koud en daar betaal je 60 euro voor en thuisbezorgd doet er ook niets mee jammer weer
6 jun 2024 om 23:46 ja ik heb gewoon de verkeerde fries gekregen ik heb de cheesy bbq fries besteld maar krijg de cheesy bacon fries
1 jun 2024 om 20:01 He has to wait 2h and then they forgot my menu, the fries and they also gave me the wrong drink.
1 jun 2024 om 19:56 Ik wacht na 2 uur nogsteeds en eten is er nog niet, je belt burgerking en die teringlijers hangen gewn in je gezicht op. Thuisbezorgd helpt ook nie echt mee met een 10% korting goedmakertje...
1 jun 2024 om 19:50 Na 2,5 uur kwam de bestelling binnen en was ook niet eens compleet.(patat vergeten).
1 jun 2024 om 19:17 Na 3 uur en 25 minuten kwam de bestelling binnen (nee geen typfout). "Er is een evenement in Ahoy daarom de vertraging". Maar waarom licht je je klanten niet in? En erger, waarom neem je de telefoon niet op? Tevens ontbrak de patat
1 jun 2024 om 12:22 Bestelling klopte niet! Producten die niet geleverd worden. 5 maal moeten bellen om dat de bezorgdtijd elke keer met 20 minuten vooruit werd verschoven en pas bij de 5e keer krijg je iemand aan de lijn en moest thuisbezorgd maar bellen???
31 mei 2024 om 9:26 Patat was niet goed gaar
30 mei 2024 om 21:45 Je besteld twister friet en je betaalt er extra voor en wat krijg je gewone friet, teleurstellend.
29 mei 2024 om 21:24 2 menu's besteld , Het eten werd koud bezorgd en ipv van coal zero en fanta Orange zater 2 flesjes fuze ice tea bij Als het postcode gebied te groot is om het eten warm.tw bezorgen ,bied je zelf dan niet aan op thuisbezorgd.32 eur weggooid geld