BURGER KING ROTTERDAM ZUIDPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 582 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Rotterdam Zuidplein. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 20:10 Bestel Chili cheese nuggets, krijg kipnuggets. Erg moeilijk om bestelling klaar te maken. Cheesy bacon Fries zat amper wat op. Schandalig voor zo’n prijs. Bezorger (van thuisbezorgd) wel vriendelijk!
5 okt 2022 om 20:37 De bezorger is niet langs geweest maar heeft wel gezegd dat het afgeleverd is
1 okt 2022 om 20:30 Bestel een burger zonder augurk zit er toch op Bestel bergers zonder sla en natuurlijk sla op de burger En helaas koude patat
30 sep 2022 om 18:04 de hamburger had mayonaise en ik kan het niet eten vanwege mijn allergieën.
26 sep 2022 om 20:13 Weer alles koud. Laatste x geweest
22 sep 2022 om 6:27 Helft is niet aangekomen, andere helft was koud en zelfs hard. Nummer gebeld en was niet meer bereikbaar. Overigens moest ik anderhalf uur wachten. BESTEL HIER NOOIT MEER.
19 sep 2022 om 23:29 Eten was koud geen drinken bij de levering had ik wel besteld nooit gekregen gebeld telefoonnummer doet het niet bestel nooit meer bezorger zegd bel maar naar thuisbezorgd nou wat een service never meer
19 sep 2022 om 0:07 Mijn eten is helemaal niet aangekomen.
18 sep 2022 om 17:10 Waited an hour and change, food was cold and forgot one of my burgers!!
18 sep 2022 om 16:51 Bezorging 2 uur en 20 min later. Broodje was zonder cheese en amper sla. Friet was aan de lauwe kant. Helaas geen Burger King "thuisbezorgd" meer
18 sep 2022 om 15:59 Een uur en 3 kwartier gewacht. Eten was koud. “Large” fries voor de helft van de “large” verpakking gevuld. Heel slecht.
17 sep 2022 om 21:50 Heb 2fles cola , een brownie en friet ontvangen. Mijn 3 burgers niet. En de friet waren koud. Super teleurstelling is dat en zeker wnr je zwanger ben en je hebt trek in iets.