BURGER KING® ZUIDPLEIN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1055 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Zuidplein Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 20:04 Hoe moeilijk is het om alles van een kindermenu te bezorgen?
4 jul 2024 om 21:54 mijn bestelling is geannuleerd, helemaal niet blij en mijn geld is niet teruggegeven, raad het niemand aan
4 jul 2024 om 19:07 Er is altijd wat verwarring over het adres verder is alles goed gegaan
4 jul 2024 om 17:34 We are missing items from the menu , couple of times in a row , and is impossible to get in in contact with thuisbezorgd or with Burger King cuz the number is not working good
3 jul 2024 om 12:12 I got another order, then was promised that i will get my order but i got refund
2 jul 2024 om 18:53 Het eten werd helaas koud geleverd
29 jun 2024 om 21:06 Broer die broodje was ** klein terwel ik xl heb besteld en krijg ** orange in plaats van appelsap
27 jun 2024 om 22:24 Friet en burgers super koud gewoon bah bah
27 jun 2024 om 21:29 op de dubbele whopper zat sla met veel harde nerver. om 17u19 besteld 18u35 bezorgd. advies stop met bezorgen. moest zelf kijken of hij het goede gaf.
27 jun 2024 om 21:07 Wij hebben twee cheeseburger menu gebesteld en wij hebben twee kola en twee frietjes gekregen Eet smakelijk Nooit meer bestellen
26 jun 2024 om 19:07 Prima ervaring, op de aangegeven tijd bezorgd (17:00)
22 jun 2024 om 17:21 Koud plat en niet te eten we hebben €56 gewoon weg gegooid